Ha igazán szereted a padlizsánt, és valami egészségeset szeretnél!
Paradicsomos töltött padlizsán:
Hozzávalók:
- padlizsán,
- kókuszolaj/olívaolaj,
- vöröshagyma,
- fokhagyma,
- natúr, CM paradicsomszósz,
- friss spenót levelek,
- só, bors, oregánó, bazsalikom,
- növényi sajt,
- friss petrezselyem.
Elkészítés:
- A padlizsánt vágd félbe és kendd le kókuszolajjal, majd előmelegített sütőben 7 percig süsd elő őket 180 fokon.
- Addig dinszteld meg vízen a vöröshagymát és a fokhagymát.
- Add hozzá a paradicsomszószt és a fűszereket, keverd bele a spenót leveleket és hagyd főni, amíg összeesnek a levelek.
- Kanalazd a tölteléket a padlizsánra, majd szórd meg reszelt növényi sajttal és süsd meg sütőben. A tetejét szórd emg friss petrezselyemmel tálaláskor.